هیچ میدونستی ایرانیان اولین قومی بودند که آدم آهنی میساختند و در زندگی از این روباتها استفاده میکردند ، اونها روباتهایی برای کار در مزرعه داشتند که به آنها روبات کشاورز میگفتند، کار در خانه (روبات خدمتکار) کار در صنایع مثل آهنگری (روبات کارگر)، کار در ارتش به عنوان سپاه (روبات سرباز)، و حتی کار در بیمارستانها (روبات بهیار) و دانشگاهها (روبات آموزگار) داشتند که وظایف هرکدام کاملا تعریف شده وبرنامه ریزی شده بود. میگویند دستور ساخت روباتها را زرتشت بزرگ با خود از آسمانها و از طرف ایزد بهمراه آورده بود و به پارسیان آموخته بود. استفاده از این روباتها که هم با نور خورشید کار میکردند و هم با ذغال آنقدر عمومی و فراگیر شده بود که در بسیاری از شهرها و کلان شهرهای آنموقع کارگاههای ساخت روبات برقرار و دائر بود و البته از آنجایی که ایرانان قدیم یا همان پارسیان به حفظ محیط طبیعی خیلی علاقه نشان میدادند بعدها بدستور جمشید جم این کارگاهها از داخل شهرها برچیده شد و در اطراف شهرها مجددا دائر گردید. رفته رفته سرمایه گذاری برای ساخت روباتها افزایش بیشتری گرفت و این هنر و صنعت در دست اشراف زادگانی همچون کیقباد و افراسیاب کاملا انحصاری شد. اما مردم که از روباتها استفاده میکردند و حکومت وقت که سپاهی گران گرد آورد و با آن به دریای مصر تاخت و حفر کانال سوئز را انجام داد که همگی بدستور داریوش کبیر صورت گرفت و کتیبه آنهم بصورت نقش سنگی در کانال مصر موجود هست همگی توسط همین روباتها بود ، بسیاری از باستان شناسان نقشهای سنگی برجسته برروی دیوارهای تخت جمشید را که مردانی با سر سیمرغ یا بال کرکس دیده میشود را همین روباتها میدانند. متاسفانه تورانیان که در ازمنه قدیم با ایرانیان درجنگ و نبرد و پیکار بودند و چون رفته رفته متوجه شده بودند که ایرانیان در جنگهای خود از آدم های آهنی یا همان روبات استفاده میکنند با همکاری بقراط و بطلمیوس و پشتکار شبانه روزی توانستند ویروسهای رایانه ای بسازند که از بتواند سیستم فرماندهی و کنترل مرکزی این روباتها را از فرمان داده شده خارج و به اصطلاح روباتها را دیوانه کند ، ازرق شامی از اهالی شام یا همان سوریه قدیم با گرفتن مقدار زیادی پول و طلا ماموریت یافت تا مقداری از این ویروسها را وارد بدن تعدادی روبات نماید تا در زمانی که این روباتها با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند ویروسها به داخل سایر روباتها هم وارد شده و کار همه را یکسره کنند. درواقع این ویروسها همان پدرجد بزرگ ویروسهای امروزی هستند ، متاسفانه تورانیان در این نقشه شوم و مکارانه خود پیروز شدند و روباتها به ناگهان در روز جمعه سیزدهم تیر ماه (که تیرماه سیزه شو معروف است و همان جمعه نحس سیزدهم میباشد و در فرهنگ اروپایی نیز وارد شده است ) به ناگهان دیوانه شده و برعلیه انسانها (ایرانیان) شورش کرده و داعیه خود مختاری سر دادند و نبرد بسیار سهمگینی مابین ایرانیان با روباتها درگرفت ، این نبرد بیش از 18 سال بطول انجامید و تعداد زیادی از فرزندان این آب و خاک کشته و شهید شدند ، اما در نهایت انسانها پیروز شده و تمامی روباتها را از بین بردند و برای انکه بار دیگر این مورد تکرار نشود هر چه روبات در سرتاسر ایران بود جمع آوری و نابود شد ، تمامی نقشه های فنی ساخت روبات و امکانات و تجهیزات و مدارهای روباتها که در الواح سفالی سخت نگهداری میشد توسط موبدان و مغ ها نابود شد و هیچ آثاری از تکنولوژی ساخت روبات باقی نماند و درنهایت با گذشت زمان داستان روباتها به بوته فراموشی سپرده شد.
خواننده محترم ممکن است این داستان کاملا تاریخی و واقعی را که به استناد تاریخ کاملا معتبر میباشد باور نکند ، اما بر اساس همین روایت کاملا مستند تاریخ هنگامی که کارخانجات روبات سازی در خارج از شهرهای بزرگ مجددا برپا شدند (بخاطر حفظ محیط زیست) و تولید این دستگاهها تقریبا انحصاری شد بزرگترین کارخانه تولید روبات در نزدیکی ری قدیم یا همان شهر ری امروز قرار داشت که بعد از فروپاشی و نابودی روباتها هنوز هم به همان نام پابرجا مانده و آثار بجا مانده از کارخانجات روبات سازی و برخی مدارک دلیل کاملا واضح و مبرهنی است از تکنولوژی و دانش ایرانیان آنزمان . این کارخانه بزرگ که مانند شهری بوده است با نام "روبات کریم" معروف بوده که بعد از ورود اسلام به ایران و تغییر زبان به شکل "رباط کریم" تغییر نام داده است. بر همین اساس شما در بسیاری از جاده ها و در نزدیکی شهرها هنوز آثار بجای مانده این کارخانجات کوچک روبات سازی موجود است و چند تایی از آنها برجای مانده و بصورت منزلگاه های مسافران درآمده است.
"رجوع شود به کتاب ایرانیان پیشگام در تولید هوش مصنوعی – نوشته پروفسور روباتو دلوچی – نوبت چاپ 345 – انتشارات میخ "
خوب فکر کنم برای امروزت کافیه راجع به این داستان شگفت انگیز و تاریخی کمی فکر کن و از دیگران هم بپرس شاید نکات جالبتری داشته باشند.
No comments:
Post a Comment